Circulaire drankverpakkingen, de toekomst!

B(r)ouw jij mee aan een groene toekomst samen met de eerste volledig geautomatiseerde leeggoedcentrale van de Benelux? Van flesjes tot bakken. Van sorteren tot herverpakken. Van VT Logistics tot brouwerij.

Wat doet VT Logistics?

Duurzaamheid en efficiëntie: alles op schema

Circular Crate:
Duurzaam en efficiënt

VT Logistics introduceert de Circular Crate: een ecologische bierkrat gemaakt van gerecycleerd materiaal. Deze pool-krat is perfect voor brouwerijen om hun statiegeldflesjes in af te vullen.

Onze jobs

Werken bij VT Logistics

Kom jij bij ons aan de bak?

Bekijk al onze jobs

VT Logistics

Over ons

VT Logistics maakt de cirkel rond.

VT Logistics is een innovatief Belgisch familiebedrijf met een vat vol kennis en ondernemerservaring. Deze onafhankelijke leeggoedcentrale situeert zich in het hart van de Euregio: Kristalpark III. Onze state of the art machines en energiezuinige technieken maken het mogelijk om leeggoed te spoelen, sorteren, ontsleeven, ontdoppen, herverpakken en transportklaar te maken. Allemaal op één plek.

Ontdek onze totaalservice.

Ervaar de logistieke voordelen van onze totaalservice. Zo bespaar je niet alleen tijd en ruimte, maar ook heel wat kilometers en CO2-uitstoot. Focus op jouw product terwijl je een steentje bijdraagt aan een groene toekomst. Met VT Logistics b(r)ouw je mee aan circulaire economie.